Nieuws

(Tijdelijke) wijzigingen / aanvullingen op de routes:

Op deze pagina worden eventuele aanvullingen en wijzigingen weergegeven, bijvoorbeeld omdat er werkzaamheden op de routes zijn of dat anderszins iets niet klopt. Als U iets te melden heeft op het gebied van tekortkomingen van een route, gelieve u dat te melden. Mijn e-mail-adres is te vinden onder het kopje ‘Contact’.

  1. In de periode oktober 2017-april 2018 hebben er werkzaamheden plaatsgevonden in (gedeeltes van) het Westduinpark. Dit heeft, zeer minieme, gevolgen gehad voor de wandeling ‘Wandelend door het Stadsdeel Segbroek’. Hoewel het lopen via de ‘oude’ routebeschrijving geen problemen op zou mogen leveren is de routebeschrijving op 15-4-2018 geactualiseerd (‘bijgepunt’) en zou deze nu nog iéts duidelijker en vollediger moeten zijn.
  2. Natuurwandeling Voorburg: In de groenstrook nabij de Opstandingskerk in de buurt van de Rembrandtlaan én in Park ’t Loo vinden tot de zomer van 2018 grondwerkzaamheden plaats omdat beide groengebieden niet meer met droge voeten konden worden betreden. Alternatieve routes voor beide gedeeltes staan beschreven in de tekst van de routebeschrijving, maar staan NIET aangegeven op het kaartje.

Het ligt in de bedoeling deze site voortdurend uit te breiden.  Hebt u ideeën voor groene routes, leuke achteraf paadjes of complete ‘groenachtige’ wandelingen in Den Haag of de onmiddellijke omgeving, neemt u dan contact met mij op. Voor het e-mail-adres zie onder ‘Contact’. Alle op- en aanmerkingen zijn welkom, maar ik beloof natuurlijk niet bij voorbaat dat ik uw aanmelding zal opnemen in een wandeling op deze site.

Plannen voor toe te voegen routes:

  1. Wandeling langs Voorburgse landgoederen en herenhuizen en door Voorburgs groen
  2. Door groenstroken in Leidschendam
  3. Wandeling door Rijswijk en het Elsenburgerbos (‘Rijswijk Oost’, de bestaande wandeling door Rijswijk en – een stukje – Wateringse Veld is dan dus ‘Rijswijk West’)
  4. Wandelingen door de VINEX-wijken Ypenburg en Leidschenveen

Toegevoegde wandelingen:

  • ‘Dubbel Rondje Leidschenveen’, toegevoegd op 26 april 2018, een wandeling van 7,1 km door de VINEX-wijk Leidschenveen